DJB Advies behaalt NOAB-certificering

3 juni 2019

DJB Advies heeft expliciet voor kwaliteit gekozen door zich aan te sluiten bij NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Na een grondige kwaliteitstoetsing mag DJB Advies nu trots het NOAB-keurmerk dragen. Voor ondernemers is dit een bevestiging dat men bij DJB Advies aan het goede adres is voor een solide administratie van uw bedrijf en fiscale zaken. Of het nu gaat om advies bij uw belastingaangifte, het samenstellen van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding: dat is goed geregeld. Daarnaast staat DJB Advies de klanten met raad en daad bij als sparringpartner.

Waarom NOAB?

Wie het NOAB-keurmerk mag dragen, komt van goeden huize. Een administratie- of belastingadvieskantoor kan pas NOAB-gecertificeerd worden als het aan een uitgebreid pakket van eisen voldoet. En die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid.

NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. DJB Advies is daardoor klaar voor de toekomst. En door de verplichte bijscholing is de vakkennis van DJB Advies up to date. Voor de klanten is er daarnaast een onafhankelijk aanspreekpunt bij onenigheid. Bovendien beschikt DJB Advies over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zekerheden die standaard zijn bij NOAB-leden.

De kenmerken van NOAB-gecertificeerd DJB Advies op een rij:

  • Kwaliteit van dienstverlening en advies
  • Up-to-date kennis van zaken
  • Laagdrempelig en oplossingsgericht
  • Klaar voor de toekomst
  • Onafhankelijk aanspreekpunt en verzekering