DJB Advies behaalt NOAB-certificering

DJB Advies heeft expliciet voor kwaliteit gekozen door zich aan te sluiten bij NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Na een grondige kwaliteitstoetsing mag DJB Advies nu trots het NOAB-keurmerk dragen. Voor ondernemers is dit een bevestiging dat men bij DJB Advies aan het goede adres is voor een solide administratie van uw bedrijf en fiscale zaken. Of het nu gaat om advies bij uw belastingaangifte, het samenstellen van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding: dat is goed geregeld. Daarnaast staat DJB Advies de klanten met raad en daad bij als sparringpartner.

Waarom NOAB?

Wie het NOAB-keurmerk mag dragen, komt van goeden huize. Een administratie- of belastingadvieskantoor kan pas NOAB-gecertificeerd worden als het aan een uitgebreid pakket van eisen voldoet. En die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid.

NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. DJB Advies is daardoor klaar voor de toekomst. En door de verplichte bijscholing is de vakkennis van DJB Advies up to date. Voor de klanten is er daarnaast een onafhankelijk aanspreekpunt bij onenigheid. Bovendien beschikt DJB Advies over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zekerheden die standaard zijn bij NOAB-leden.

De kenmerken van NOAB-gecertificeerd DJB Advies op een rij:

  • Kwaliteit van dienstverlening en advies
  • Up-to-date kennis van zaken
  • Laagdrempelig en oplossingsgericht
  • Klaar voor de toekomst
  • Onafhankelijk aanspreekpunt en verzekering

 

Online boekhouden bij DJB Advies bespaart u tijd en geld

Vindt u administratie tijdrovend? Raakt u uw bonnetjes regelmatig zoek?

Online samenwerken met uw administratiekantoor. Dat is efficiënt en bespaart u tijd en geld. DJB Advies maakt dit mogelijk. Door de taken beter te verdelen, houdt u meer tijd over voor de werving van nieuwe klanten en uw bedrijf en wij voor controle en advies. Schoenendozen met bonnetjes en overvolle ordners zijn verleden tijd. U levert uw gegevens voortaan digitaal aan. Dit bespaart  ons veel invoer- en uitzoektijd en u dus veel geld.

DJB Advies biedt u al vanaf € 10 per maand de mogelijkheid om online te boekhouden. Wanneer u bonnen en/of facturen ontvangt, bieden wij u de mogelijkheid door middel van een handige app voor smartphone en tablet deze in te scannen, zodat ze direct in uw administratie en bij ons bekend zijn. Tevens biedt deze app u een financieel dashboard. Dit dashboard geeft u direct inzicht in hoe uw bedrijf presteert. Vragen over de omzetontwikkeling en de hoeveelheid onbetaalde facturen heeft u altijd in uw broekzak bij u.

Wanneer u interesse heeft om Online te boekhouden bij DJB Advies, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

 

DJB Advies is verhuisd naar Uitgeest

 

DJB Advies is verhuisd!! Per 1 september 2017 werken wij vanuit een kantoorruimte, dat gevestigd is in het kantorenverzamelgebouw aan het Anna van Renesseplein 8, 1911 KN Uitgeest.

Per deze datum zijn wij bereikbaar onder het vaste telefoonnummer 0251-362028. U bent uiteraard van harte welkom om langs te komen.

Nieuwe website live

Zoals u misschien wel heeft gezien is onze gloednieuwe website gelanceerd.
Mocht u nog opmerkingen hebben, dan kunt u deze altijd middels het contactformulier aan ons doorgeven!