DIT ZEGGEN KLANTEN OVER DJB ADVIES

“We hebben korte lijntjes en Dirk-Jan Bos is betrouwbaar”

Pieter de Vries (Garage Spaarndam)


Over Dirk-Jan Bos kan ik alleen maar positief zijn. Hij is zeer betrokken, flexibel, deskundig en hij denkt in oplossingen. Ook waardeer ik het in hem, dat hij ook minder positieve zaken durft te benoemen. Aan zo’n adviseur heb ik tenminste wat!”

Jelle Anker (Meday Uitzendbureau)


“Ik zou Dirk-Jan Bos als sparringpartner niet willen missen”

Jacob van Braam (Bravan Beheer)


“Dirk-Jan Bos regelt alles, tegen een vast afgesproken bedrag per jaar. Dat gaat altijd goed”

Jens Diepenhorst (Merkelijkheid)


“Ik heb al een jarenlange zakelijke relatie met Dirk-Jan. Hij is integer en komt altijd zijn afspraken na. Wat ik belangrijk vind, is dat hij in begrijpelijke taal mij adviezen geeft en mij tegengas geeft, wanneer hij dit nodig vindt. In het verleden bracht ik iedere maand al mijn facturen naar Dirk-Jan. Momenteel gebeurt alles volledig digitaal binnen Snelstart.”
Dick Kok heeft samen met zijn echtgenote een slagerij in Uitgeest. DJB Advies verzorgt de volledige financiële administratie inclusief loonadministratie.

Dick Kok van Slagerij Dick Kok


“Dirk-Jan Bos staat altijd voor ons klaar, ik kan hem zelfs in het weekend bellen”

Beatriz Mora van der Voort (Betty’s Boops)


“Halverwege 2020 zijn wij bij toeval in contact gekomen met Dirk-Jan. We waren enkele maanden eerder de onderneming gestart en we waren niet tevreden over ons toenmalige administratiekantoor. Dirk-Jan heeft ons geholpen om de administratie volledig naar onze behoefte in te richten en op orde te brengen. Wij hebben een korte lijn met Dirk-Jan, hij reageert snel en duidelijk en hij belt ons ook regelmatig zelf met adviezen. Dirk-Jan is een lot uit de loterij voor ons!”
Techosol is gevestigd in Alkmaar en levert terrasoverkappingen, zonwering en rolluiken. DJB Advies verzorgt de volledige financiële administratie inclusief loonadministratie

Sabrina van Roemburg Van Techosol V.O.F.