Klanten

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER DJB ADVIES

 

Beatriz Mora van der Voort van Betty’s Boops Lingerie:

“Dirk-Jan is echt betrokken en denkt met ons mee. En hij staat altijd voor ons klaar, ik kan hem zelfs in het weekend bellen. En dan is het ook nog eens een aardige man.”

Betty’s Boops is een lingeriewinkel aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. DJB Advies heeft het bedrijf geholpen met het opstarten en verzorgt nu de controle van de administratie, de loonadministratie, btw-aangiftes, jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting.

 


Jacob van Braam van Bravan Beheer B.V.:

“Dirk-Jan Bos is voor ons een belangrijk adviseur. Hij denkt mee, is een onafhankelijk denker en kan boven de partijen staan. Ik zou hem als sparringpartner niet willen missen.”

Bravan Beheer B.V .  is een financiële holding in Wormerveer. DJB Advies verzorgt vrijwel alle financiële zaken voor dit bedrijf: administratie, jaarrekening, btw- en vennootschapsbelastingaangifte. Daarnaast ziet Jacob van Braam in Dirk-Jan Bos een zeer gewaardeerd sparringpartner.

 


Zzp’er Jensd.nl, websitebouwer:

“Ik lever de map met verkoopfacturen en kosten in bij Dirk-Jan en hoef verder niets te doen. Dat gaat al zo sinds ik mijn onderneming ben gestart. Hij regelt alles, tegen een vast afgesproken bedrag per jaar. Dat gaat altijd goed. En als ik advies nodig heb, bijvoorbeeld over de aanschaf van een nieuwe auto, stuur ik een bericht en krijg in no time een uitgebreid antwoord. Daar komt dan geen aparte factuur voor.”

Jens Diepenhorst is zzp’er en sinds zeven jaar actief als websitebouwer. En het zal u niet verwonderen, ook deze website is van de hand van Jensd.nl.

 


Pieter de Vries van Garage Spaarndam B.V.

 “Dirk-Jan Bos heeft kennis van zaken, hij is betrouwbaar, we hebben korte lijntjes, hij is altijd goed bereikbaar. Kortom: we hebben een prima relatie. Het enige minpunt is dat hij supporter is van de verkeerde voetbalclub.”

Garage Spaarndam is een universeel garagebedrijf  annex rijwielhandel in Spaarndam. Eigenaren zijn Patrick Beuker en Pieter de Vries. DJB Advies behartigt de financiële zaken: financiële administratie, loonadministratie, btw en vennootschapsbelasting.

 


Jelle Anker van Meday Uitzendbureau

 “Over Dirk-Jan Bos kan ik alleen maar positief zijn. Hij is zeer betrokken, flexibel,  deskundig en hij denkt in oplossingen. Ook waardeer ik het in hem, dat hij ook minder positieve zaken durft te benoemen.  Aan zo’n adviseur heb ik tenminste wat!”

Meday Velsen B.V. is een in Beverwijk gevestigd uitzendbureau, dat met name de regio IJmond bedient. Naast advisering controleert  DJB Advies de boekhouding en worden de maandelijkse rapportages, de aangiften omzetbelasting en vennootschapsbelasting en de jaarrekening verzorgd.