OVER ONS

Betrouwbaar, persoonlijk, betrokken, eerlijk en respectvol

Waarom richt DJB Advies zich speciaal op de kleinere ondernemer, de middenstander en de zzp’er? Omdat juist díe ondernemer vaak een enorm grote betrokkenheid voelt bij zijn klanten en bij zijn personeel. En dat herkennen wij!

Daar komt bij dat de wet- en regelgeving rond administratie en belastingen vaak verandert, steeds ingewikkelder wordt en zonder specifieke kennis bijna niet meer te volgen is. Terwijl het niet naleven van die complexe regels tot vervelende consequenties en hoge kosten leidt. Als je het goed wilt doen, heb je een betrouwbare partner nodig. En dan ben je bij DJB Advies aan het juiste adres.

Betrouwbaar. Het is, naast het vanzelfsprekende vakkundig en accuraat zijn misschien wel het belangrijkste waar een administratiekantoor aan moet voldoen. Dat de klant ons vertrouwen geeft, schept verplichtingen en die nemen wij serieus. Afspraken kom je na, ook als ze niet op papier staan. Verder vinden wij het belangrijk op een eerlijke en respectvolle manier samen te werken met onze klanten.

Kwaliteit en zekerheid

DJB Advies is aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is dé branchvereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich  richten op de kleinere ondernemer, de middenstander en de zzp’er.

Kwaliteit vinden wij belangrijk! De reglementen van NOAB waarborgen, dat wij alleen lid kunnen blijven, wanneer wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden.

Actuele kennis

Als NOAB-lid zijn we verplicht op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende  wet- en regelgeving. Daarnaast zorg NOAB geregeld voor informatie, scholing en ondersteuning van de leden op allerlei gebieden. Hierdoor is ons advies altijd actueel! Ook hebben wij als NOAB-kantoor goede contacten met collega-kantoren en met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken en verzekeraars.

Zekerheid

Wij vinden het belangrijk, dat er bij conflictsituaties een beroep kan worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of op het onafhankelijke Tuchtcollege. Onze verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorgt voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.

NOAB-voorwaarden

Onze dienstverlening wordt verleend op de NOAB-voorwaarden.
Klik hier voor de NOAB voorwaarden

Klaar voor de toekomst

NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe standaarden en manieren van werken. Als NOAB-lid zijn wij daardoor klaar voor de toekomst. DJB Advies verzekert je kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken. Daarnaast staan wij u met raad en daad bij als sparringpartner en gids.